SAKARYA / AKYAZI - Şehit Ahmet Çondul İlkokulu

Şehit Ahmet Çondul İlkokulu

Çatalköprü Mahallesi Akyazı/SAKARYA
Vizyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencilerinin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunan, çevresinin eğitim- bilim ve kültür merkezi olan, Etkilediğimiz her insanın, yaşadığı günün bir önceki günden daha güzel olduğunun farkına varması, Eğitim öğretim alanında çağdaş ve lider bir okul olmak için varız.
Misyon
MİSYONUMUZ Okulumuzdaki eğitimi ve öğretimi 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yapılandırmak, öğrencilerimizin kendilerine güvenen, kendini ifade edebilen, bilgili, becerikli, sevgili, saygılı, hoşgörülü paylaşmayı ve uzlaşmayı bilen, doğayı koruyan, ahlaklı, tutarlı, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek ve okulda öğrenmenin kalitesini öğrenmek için varız.
Ulaşım
Okulumuz Akyazı ilçesine bağlı olup Adapazarı’ndan da ulaşım sağlanmaktadır. İlçeden sabah saatlerinde Sakarya dolmuşlarının kalktığı yerden her 10 dakikada bir okulumuzun bulunduğu mahalleye servisler vardır. Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 14 kilometredir. Sakarya Büyükşehir Belediye otobüsleri Çeşme Meydanı muhitinden yarım saatte bir servis yapmaktadır. Okulun İl merkezine uzaklığı 17 km’dir.
İl : 17 km İlçe: 14 km